06-20-248-1919 info@zomboryandras.hu

Érdekel egy új honlap?

Keress pénzt online!

Olcsón és gyorsan? Írj nekem és mielőbb egyeztetünk!

Megnézem a sablonokat

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül egy honlap?

Alap honlapokat kiválasztott sablon alapján már 40000 Ft-ért elkészítjük. Ez tartalmazza a domain és tárhely ügyintézést, kezdőlapot és 4 aloldalt. Saját vagy stockfotókat, szöveges leírásokat. 

Vannak további költségek?

A tárhely és domaint is intézem egy kimondottan olcsó, de megbízható szolgáltatónál, akikkel sok év együtt dolgozok. Ezeknek a díjai viszont nincsenek benne az alapárban. Ez jelenleg további 4800 Ft+ÁFA/év. Előfordulhatnak olyan igények, amik csak fizetős pluginnal, beépülő modulokkal érhetőek el. Ezek általában pár ezer forinttól akár 20-30 ezer-ig is terjedhetnek, de a legtöbb esetben nincs ilyenekre szükség.

Milyen sablonokból választhatok?

Jelenleg több mint 150 komplett honlap sablont tudok személyre szabottan átalakítani az igényeknek megfelelően. Sőt! Több mint 1000 összeválogatott oldalból is össze tudom állítani az új weboldaladat.

Mennyi idő alatt készül el a honlap?

Ideális esetben, ha minden információ, média anyag és szöveg meg van akkor egy hét alatt elkészül. Ha szükség van fotókra, videókra vagy egyéb tartalomra, akkor azok beszerzése, elkészítése ehhez hozzáadódik.

Vállalsz garanciát?

Garanciát három hónapra vállalok abban az esetben, ha a hozzáférésem addig megmarad. A kész honlap átadását megelőzően minden esetben alaposan teszteljük az oldalt számítógépen és mobil eszközökön is. Ennek ellenére éles használatban nagy ritkán előfordulhatnak még beállításra váró részletek. Ezeket a garanciális idő alatt természetesen térítésmentesen javítom.

Mikor kell fizetni?

Szerződés aláírása után 48 órán belül átutalással 30% foglalót kérek. A maradék 70% a honlap átadása után kell rendezni 48 órán belül ugyancsak átutalással. A számla ÁFA-mentes.